20 de febrer 2009

Margarida

Hola amics!! Doncs encara ningú ho ha endevinat, segurament us havia de donar més pistes. Doncs aquest any em disfresso de margarida blanca! Perquè es la flor que més m’agrada, ja que es elegant, pura, desprèn una olor suau, no es pretensiosa ni agressiva i sobretot es una flor que destaca per la seva alegria. Es la primera que neix quan s’acosta la primavera. A prop de casa n’hi ha moltes i m’agrada molt asseure’m entremig d’elles i jugar al joc de “m’estima o no m’estima” mentre contes cada una de les seves fulles. Jo no les arranco mai, ja que es poden contar sense fer-les-hi mal.

Doncs demà aniré a la carrossa de Carnaval de margarida blanca, la Marta anirà de margarida taronja, la Mercè de margarida lila i la Carlota de margarida rosa i totes quatre anirem a sobre d’una plataforma amb rodes, que te la forma de test. Semblem realment quatre floretes de veritat a dins d’un test gegant. Serà molt divertit!!!!

Ah!!!! Sobretot no digueu a ningú la nostra disfressa ja que és un secret, no ho hem dit a ningú, demà tothom apareixerà amb les disfresses i a la tarda hi ha un concurs on es vota la disfressa mes original, així que si guanyem ja us ho faré saber.

Quina és la vostra disfressa per aquest Carnaval?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ru que penjaràs una fotografia, m'agradaria veure la disfressa!!!

Maria