04 de març 2009

Rodamón

Hola amics!!! Desprès del conte d’ahir he estat pensat en els viatges, en aquells indrets llunyans plens d’encant i somnis. Haver de creuar mars i muntanyes per veure, conèixer i viure noves aventures es molt emocionant veritat? He pensat que es pot fer de moltes maneres, no només es poden agafar diferents transports, si no que es poden fer viatges organitzats, viatges mes independents on cada dia es planifica el dia vinent, amb una motxilla a l’esquena i anar fent quilometres o amb vaixell per dins el mar, hi ha viatges d’un dia, n’hi ha d’un mes i fins i tot hi ha gent que dona la volta al món!! Us ho imagineu!!!! Això si que seria divertit!!! Tornaries a casa amb una motxilla plena de vivències increïbles i una llarga llista de nous amics!!!

A mi m’agrada molt viatjar, amb els pares ho fem cada any ja que ells també ho troben apassionant. La última aventura va ser pels Highlands d’Escòcia. Es troben situats a la part mes alta del país i estan formats per moltissimes illes. El paisatge es molt verd, de fet hi ha tonalitats de verd que no tenim aquí a casa, ja que allà hi plou molt i es molt humit. Una de les coses que més em va agradar foren els fars, n’hi ha a cada penya-segat, estan pintats a ratlles blanques i vermelles i encara funcionen, d’aquesta manera serveixen de senyal als vaixells que naveguen pel mar.

També em van fer molt riure les vaques, ja que son molt peludes i tenen unes banyes molt llargues. Els darrers dies varem visitar ell llac Ness on diuen que hi ha la Nessy, un monstre enorme que viu al fons del llac, hi ha gent que diu que l’ha vist, nosaltres hi varem estar una bona estona però no varem veure res de res. Es un lloc molt màgic ja que els paisatges son hipnotitzadors.

Us agrada viatjar a vosaltres? Expliqueu-me on heu estat?