09 de desembre 2009

Medi ambient 2

Hola a tots!!!! Esteu preparats per començar a escalfar el tió aquest any!!! Com sempre jo ho espero amb moltissimes ganes. L’altre dia us vaig comentar algunes coses que podem fer nosaltres en el nostre dia a dia per millorar el medi i el planeta. Doncs avui us en vull parlar d’algunes més que podem fer i que com sempre, cada petit gest que fem, es important.

1.-Utilitzar piles recarregables en comptes de les que es llencen quan ja s’han gastat, d’aquesta manera farem menys escombraries. I sabeu que? Les piles estan fetes d’una material que no es radioactiu i que es recicla, així que si les fem servir recarregables ho tenim solucionat.

2.-Les properes bombetes que es fonguin a casa, li hem de dir als pares que les comprin de baix consum, son més cares però duren fins a 6 vegades mes, i gasten molt menys de la meitat, així que el medi i surt guanyant i també la nostra butxaca.

3.-Si anem a comprar, ara que ja sabem més coses, inclús es més divertit, perquè haurem de mirar per detergents biodegradables. Afixo vol dir que estan fets amb uns components amics amb el medi ambient, i el sabó que fan es inofensiu amb la natura. El millor de tot es que fan molt bona olor.

4.-Aquesta ens costarà menys de fer-la que els nens i nenes que viuen a les grans ciutats, i sabeu perquè??? Doncs perquè tenim hort!!! Si, si, els productes frescos, a part de ser molt més bons per la salut no malgasten energia. No s’han de posar en congeladors frigorífics perquè es conservin, no s’han de transportar amb camions ni posar-los al congelador de casa, així que mireu quin munt d’avantatges te menjar-nos els productes de l’hort!!!!!

Us he deixat molts deures per fer avui oi??? Ja m’anireu explicant si ho feu!!!! De moment jo ho intento i es divertit perquè estic ajudant a la natura.