04 d’agost 2009

Vampirs????

Hola a tots!! Com va l’estiu???Avui us vull parlar d’una saga de llibres que estic totalment enganxada i ara que es estiu i tenim més temps lliure és una bona opció! Son d’una escriptora americana Stephenie Meyer, però jo els llegeixo en català. El primer es diu “Crepuscle” , el segon “Lluna nova” i el tercer “Eclipsi”, després n’hi ha dos més.

La història és molt bonica, tot i que et fa patir constantment. No us vull explicar res de res, però si us vull fer dentetes. Es tracta d’una historia que combina suspens amb romanticisme d’una manera sobrenatural. Ella és normal, ell és una barreja entre un cavaller del segle passat i un animal salvatge, entre perfecció i perillositat, entre somni i realitat, entre el món real i el desconegut...

Per acabar us deixaré una frase que Bella, la protagonista, es diu a ella mateixa en un moment de la història: “ Hi ha tres coses de les quals estic totalment convençuda: La primera, Edward és un vampir. La segona, hi ha una part d’ell, i no sé com de forta és, que desitja la meva sang. I la tercera, que estic inevitablement i incondicionalment enamorada d’ell.”

També n’han fet una pel•lícula, jo la vaig veure ahir. Està molt be però passa tot massa despresa, en el llibre tens més temps per conèixer els sentiments de cada un d’ells!!! Que us han entrat ganes de llegir-lo!!!! Ja em direu si us agrada!!!