26 de juny 2009

Nit màgica



Hola a tots!!!! Ja estic de vacances!!! Ja hem acabat l’escola, ara estic molt content ja que penso amb el munt de coses i activitats que podré fer aquest estiu. Amb el pare ja em quedat que em portarà a pujar per dins d’un riu, diu que ara ja soc prou gran per fer-ho! Ja us explicaré com és!!!!

L’altre dia va ser la revetlla de Sant Joan, és una festa típica d’aquí, a mi m’agrada molt perquè s’escau que és el final del curs i el començament de l’estiu, de fet diuen que és una festa per celebrar el solstici d’estiu. La padrina em va dir que és el dia més llarg de l’any i la nit més curta, també em va explicar una llegenda que té com a indret el camp que tenim a sobre de casa. Em va dir que durant la nit de Sant Joan en al camp que nosaltres li diem “el piló” doncs s’hi reuneixen les bruixes bones per fer una poció màgica, que un cop se l’han begut les fa tornar més maques i joves del què ja son. Jo aquella nit vaig anar a dormir una mica més tard del normal i vaig estar mirant des de la finestra de la meva habitació si en veia alguna d’elles, però la veritat es que només vaig veure el foc que devien preparar per fer la dansa i la poció més tard. L’any vinent intentaré no adormir-me!

On la vareu celebrar vosaltres la nit de Sant Joan? Voldreu venir l’any vinent a veure les bruixes en “el piló”?

2 comentaris:

roseta ha dit...

hola ru!

jo vaig coneixer una bruixa que ballava a l`era de piló. És al mateix lloc on dius tu? un petó!

Sàlvia ha dit...

Per Cocentaina volaven un grapat de bruixetes, tafaneres i lletjones, que ben cert vindrien del piló.

Et desitjo unes bones vacances i que no t'oblides de llegir (també algun poemeta estiuenc). Si t'animes a escriure'n, perfa, me l'envies per al blog de poesia.

Besadetes remullades amb aigua de sirenes